Activiteiten

 

In de maanden maart t/m november organiseert de mannnenclub diverse activiteiten. Bij al deze activiteiten staat het golfspel centraal maar wordt het sociale aspect zeker niet vergeten.

 

Iedere laatste donderdag van de maand is er een “grote mannendag”. De dag wordt ingevuld met een 18 holes golfwedstrijd in diverse formules en afgesloten met een diner. De verplichte jas en das is verleden tijd doch gaan we omgekleed aan tafel.

Iedere 2e donderdag van de maand is er een “kleine mannendag” met dan de keuze uit 18 holes of 9 holes wedstrijd waarbij de programmering zodanig is dat we laat starten, 18 holes vanaf ca 13.00h en 9 holes vanaf ca 17.00h om zo de werkende onder ons te faciliteren. Deze dag wordt afgesloten met een kleiner, informeel diner.

 

Golfer v/h Jaar

Over het hele jaar wordt er een competitie “Golfer v/h Jaar” gespeeld. Het is het ultieme doel van een man om deze titel te mogen dragen.

 

4BBB Matchplay kampioenschap -> gedurende maanden april t/m october wordt deze competitie gespeeld waarbij U en uw partner in een 4BBB formule strijden om de uiteindelijke overwinning.

Jaarlijks verlof -> traditioneel gaan we 1 maal per jaar op verlof. Ook hier staat het golfspel centraal doch is er door de lange dagen wat meer ruimte voor extra activiteiten. Een jaarlijks event dat U eigenlijk niet mag missen.

 

Limburg Challenge -> ieder jaar strijden we met de mannen van de andere Limburgse clubs om deze fel begeerde prijs. In 2013 won Spiegelven op eigen terrein voor de eerste keer, in 2014 grepen we net naast de prijs in Lummen waar de thuisclub won maar in 2015 werd de cup wederom veroverd maar nu in Houthalen, in 2016 wonnen we opnieuw de cup in Maastricht International. Dit jaar spelen we een thuiswedstrijd !!

 

Los van deze vast terugkerende activiteiten spelen we regelmatig “op verplaatsing”, is er nog de beruchte  Men invite Lady enz ...